Massage

Massageterapi


Den massageterapeutiska behandlingen är alltid skräddarsydd efter kundens önskemål och behov. Vi diskuterar eventuella muskulära besvär och vi kommer överens om en passande behandling. Behandlingen består framförallt av olika massagetekniker och kan även ha inslag av stretch. Vi jobbar djupare i musklerna och med specifika områden.

Denna behandling lämpar sig för alla som upplever muskulära besvär och vill ha en mer långsiktig behandling.

30-90 min

Behandlingstid

Priser:

30 min - 435 kr

45 min - 595 kr

60 min - 755 kr

75 min -  945 kr

90 min -  1130 kr

Helkroppsmassage


Här ligger fokus på ren och skär avslappning. Vi arbetar oss igenom hela kroppen med långsamma knådande och strykande rörelser.

Denna massage lämpar sig för de som inte vill ha hård massage, utan fokus på avslappning.

75-90 min

Behandlingstid

Priser:

75 min - 945 kr

90 min - 1130 kr

Kinesiologisk tejpning


Denna behandling används främst i syfte att smärtlindra och rehabilitera ett skadat område. Tejpen lyfter huden mikroskopiskt och ger därmed mindre tryck på smärtreceptorerna samt ger utrymme för ett ökat blodflöde. Den ökade blodcirkulationen forslar bort slaggprodukter och tillför vita blodkroppar som hjälper till att reparera skadan. Tejpen har varit populär speciellt bland elitidrottare då den hjälper skador att läka upp till dubbelt så fort.


Denna behandling lämpar sig till den som har en skada i form av överansträngning, inflammation, bristningar/blödningar och liknande.


20 min

Behandlingstid

Priser:

Utan behandling: från 320 kr

Med behandling: Från 80 kr

Företagsmassage


Vill Ni ha företagsmassage på Er arbetsplats?

En företagsmassör ökar både välbefinnandet hos de anställda men jobbar även för att minska sjukskrivningarna. Alla anställda får även en 10% rabatt på mina ordinarie priser på min mottagning i Lerum.

25-50 min

Behandlingstid

Kontakt för offert