Behandlingar

Massageterapi


Den massageterapeutiska behandlingen är alltid skräddarsydd efter kundens önskemål och behov. Vi diskuterar eventuella muskulära besvär och vi kommer överens om en passande behandling. Behandlingen består framförallt av olika massagetekniker och kan även ha inslag av stretch. Vi jobbar djupare i musklerna och med specifika områden.

Denna behandling lämpar sig för alla som upplever muskulära besvär och vill ha en mer långsiktig behandling.

30-90 min

Behandlingstid

Priser:

30 min - 480 kr

45 min - 640 kr

60 min - 790 kr

75 min -  960 kr

90 min -  1120 kr

Lotorpsmetoden - Andningsbehandling


Lotorpsmetoden är en mycket effektiv metod för att behandla andningsproblem. Metoden bygger på manuella behandlingsmetoder och för bland annat följande åkommor har den ett mycket gott resultat:


Hosta

Doftallergi

Parfymallergi

Astmaliknande åkommor där astma inte konstaterats


Även personer med till exempel riktig astma och KOL har stor nytta av dessa behandlingar. Lotorpsmetoden bygger på behandling av andningsmuskulaturen och hemövningar som syftar till att lära patienten att andas på rätt sätt. Framförallt poängteras utandningens vikt.

Metoden uppfanns av Janne Karlsson cirka år 2003 och har sedan dess utvecklats ytterligare. Behandlingsresultaten har varit mycket lyckade och många personer med ovanstående åkommor har blivit så mycket bättre att de helt kunnat sluta med medicinering. En vetenskaplig studie om Lotorpsmetoden har genomförts, med mycket lovande resultat, på Sahlgrenska i Göteborg.


För mer information; besök hemsidan www.lotorpsmetoden.se

Första behandlingen 90 min

Uppföljande behandlingar 75 min


Priser:

75 min - 960 kr

90 min - 1120 kr

Helkroppsmassage


Här ligger fokus på ren och skär avslappning. Vi arbetar oss igenom hela kroppen med långsamma knådande och strykande rörelser.

Denna massage lämpar sig för de som inte vill ha hård massage, utan bara en skön stund.

75-90 min

Behandlingstid

Priser:

75 min - 960 kr

90 min - 1120 kr

Kinesiologisk tejpning


Denna behandlingsmetod har blivit allt vanligare senare år och man kan nu se färgglad tejp sticka fram lite varstans. Den används främst i syfte att smärtlindra och rehabilitera ett skadat område. Tejpen lyfter huden mikroskopiskt och ger därmed mindre tryck på smärtreceptorerna samt ger utrymme för ett ökat blodflöde. Den ökade blodcirkulationen forslar bort slaggprodukter och tillför vita blodkroppar som hjälper till att reparera skadan. Tejpen har varit populär speciellt bland elitidrottare då den hjälper skador att läka upp till dubbelt så fort.

Denna behandling lämpar sig till den som har en skada i form av överansträngning, inflammation, bristningar/blödningar och liknande.

20 min

Behandlingstid

Priser:

Utan behandling: från 320 kr

Med behandling: Från 80 kr

Eventmassage


Ska du ha tjejkväll, träff med mammagruppen, möhippa, svensexa, bröllop eller något annat firande som du vill göra extra speciellt? Vad sägs om massage för att göra dagen/kvällen till en riktig succé? Jag erbjuder, vad jag kallar, Eventmassage där jag utför massage på plats för ditt event.

25 min

Behandlingstid

Minimum på fyra behandlingar per event

Företagsmassage


Vill Ni ha företagsmassage på Er arbetsplats?

En företagsmassör ökar både välbefinnandet hos de anställda men jobbar även för att minska sjukskrivninganra. Alla anställda har även en 10% rabatt på mina ordinarie priser på min mottagning i Gråbo.

25-50 min

Behandlingstid

Kontakt för offert